O nas

Dobrodošli na straneh podjetja EKG

“Nudimo kvalitetne in zanesljive storitve na področju elektroinštalacij, telekomunikacij, alarmnih sistemov ter video nadzora.”

Podjetje Elektro komunikacije Goršek s.p. je bilo ustanovljeno leta 2012. Sedež podjetja je v Rečici ob Paki. Svojo dejavnost opravljamo na področju celotne Slovenije (največ Savinjska in Štajerska regija). Smo elektro podjetje, ki se poleg elektro inštalacij ukvarja tudi s telekomunikacijami in gradbenimi deli. Specializirani smo za gradnjo telekomunikacijskih in optičnih omrežij. Najdaljšo tradicijo imamo prav na področju gradnje kabelskih in optičnih omrežij z izvedbo tako gradbenih kot montažnih del. Bogate izkušnje imamo tudi na področju elektro inštalacijskih del, kjer pokrivamo celotno področje elektro instalacij, alarmnih sistemov, video nadzorov, strelovodov, meritev, …. Podjetje se ponaša z 10- letno tradicijo in je v tem času sodelovalo z veliko podjetji in izvedlo ogromno projektov.

“Vseskozi vlagamo v izobraževanje in izpopolnjevanje naših zaposlenih ter nakup profesionalne opreme. Zavedamo se, da so pridobljeno znanje, izkušnje, primerna oprema ter dobra ekipa potrebni za kakovostno, hitro in cenovno najugodnejšo izvedbo naših storitev.”

Hitra odzivnost

Po prejetju povpraševanja vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času in se oglasimo za ogled oz. pregled potrebnih del. Držimo se naših obljub in dogovorjenih rokov. Dela bodo opravljena brez izgovorov in zamud.

Ugodne rešitve

Vedno se trudimo najti najboljšo rešitev za kvalitetno opravljena dela. Storitve nudimo po dostopnih cenah, pri tem pa vedno skrbimo tudi za kvaliteto le teh.

Kvaliteta in zanesljivost

Dela opravljamo kvalitetno in vedno poskušamo ugoditi stranki oz. naročniku. Smo zanesljiv partner in se trudimo vsa dela opraviti v dogovorjenem času. Poslušamo mnenja in želje naših strank. Za vrhunsko izvedbo je ključnega pomena prav komunikacija.

Dolgoletne izkušnje

Podjetje ima 10-letne izkušnje za opravljanje elektro del, telekomunikacijskih del, optičnih del, strojnih in gradbenih del. O tem govorijo tudi naši dosedanji projekti naši zadovoljnih partnerjev. Z leti so se tako kovale tudi naše izkušnje ter znanja. Za dobro izvedbo imamo le najboljši tim in opremo.

Ekipa

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami

Električar, serviser

Aleksander Brunšek

Električar, serviser

Andrej Hrastnik

Vodja gradbene ekipe

Tomaž Matko

Strojnik, pomočnik strojnika

Radovan Radulović

Strojnik, pomočnik strojnika

Radovan Ličina

Direktor

Boris Goršek

  • 040/325-932
  • info@ekg.si
Tajništvo

Jasna Trifunović in Andreja Vovk

  • 070/131-200 in 070/636-410
  • info@ekg.si
Vodja elektro ekipe

Stanislav Ribizel

  • info@ekg.si
Električar, serviser

Uroš Dimec

  • info@ekg.si

Zaupajo nam