Naše storitve

Kaj nudimo

Smo podjetje, ki že vrsto let za telekomunikacijske ponudnike ureja izgradnjo optičnih omrežij in druge storitve. Naš tim obsega gradbeno ekipo za vse potrebe izkopov in izgradenj, ekipo električarjev in instalaterjev, ki urejajo elektro in druge vrste instalacij. Naše izkušnje zajemajo različna znanja na različnih segmentih:

Hitra odzivnost

Po prejetju povpraševanja vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času in se oglasimo za ogled oz. pregled potrebnih del. Držimo se naših obljub in dogovorjenih rokov. Dela bodo opravljena brez izgovorov in zamud.

Ugodne rešitve

Vedno se trudimo najti najboljšo rešitev za kvalitetno opravljena dela. Storitve nudimo po dostopnih cenah, pri tem pa vedno skrbimo tudi za kvaliteto le teh.

Kvaliteta in zanesljivost

Dela opravljamo kvalitetno in vedno poskušamo ugoditi stranki oz. naročniku. Smo zanesljiv partner in se trudimo vsa dela opraviti v dogovorjenem času. Poslušamo mnenja in želje naših strank. Za vrhunsko izvedbo je ključnega pomena prav komunikacija.

Dolgoletne izkušnje

Podjetje ima 10-letne izkušnje za opravljanje elektro del, telekomunikacijskih del, optičnih del, strojnih in gradbenih del. O tem govorijo tudi naši dosedanji projekti naši zadovoljnih partnerjev. Z leti so se tako kovale tudi naše izkušnje ter znanja. Za dobro izvedbo imamo le najboljši tim in opremo.

Elektro dela

Precizne električne inštalacije, ki nudijo vse potrebne električne rešitve za vaš poslovni, domači ali industrijski prostor.

Optika

Pripeljemo in uredimo celotno optično instalacijo tako za podjetja kot fizične uporabnike. Vsa dela so opravljena z izkušenimi strokovnjaki, ki izpolnjujejo najvišje zahtevane standarde ter vrhunsko opremo.

Gradbena dela

Naša gradbena ekipa poskrbi za ureditev okolice (škarpe) in izgradnjo kabelskih, optičnih ali telefonskih priključkov. Uredimo tudi kanalizacije ter popravila raznih napak ali nenadnih defektov zunanjih vplivov.

Meritve

Opravljamo zakonsko zahtevane elektro in strelovodne meritve. Vse meritve in preizkusi so opravljeni po zahtevanem standardu.

Strelovodi

Ureditev zaščite vseh vrst objektov pred udari strele.

Naše storitve

Podjetjem kot ste vi nudimo celostne rešitve od izgradnje do aktivacije.

Gradbena dela

Elektro dela in telekomunikacije

Optika

  • Izgradnja optičnega omrežja
  • Priprava in montaže optičnih spojk
  • Priprave in montaže optičnih delilnikov
  • Priprave optičnega kabla kapacitete od 4 – 288 vlaken
  • Varjenje optike, spojk, delilnikov
  • Meritve z Power metrom
  • Priklopi in aktivacije optične opreme pri končnih uporabnikih